Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci , ziyarette yaptığı konuşmada , Gaziantep ' in eğitim başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanda olması gerektiği yerde olmadığını belirtti . Başsavcı Esat Semerci , " Gaziantep ' te ticaret ve sanayideki gelişim ; eğitim , sanat ve kültürel alanlarda paralel gerçekleşmemiş . Dünyada benzeri olmayan tarihi zenginliği olmasına karşın bunların tanıtımı yeterince yapılamamış . Bu kentin başta eğitim olmak üzere sosyal , kültürel , ekonomik ve daha birçok alanda gelişimi için
birlikte çalışmalıyız . Sizin bu anlamda başarılı çalışmalara imza attığınızı biliyorum . Ben de yapılan çalışmalara destek vermeye hazırım . Hep birlikte kentin bu makus talihini yenebiliriz , yenmeliyiz " dedi .
GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Teymur da , " Büyüyen ve gelişen bir şehir olarak Gaziantep ' in sorunları da artmaktadır . İş ve ekonomik yaşamın yanında GAGİAD ; kentimizin eğitim , sağlık , çevre ve diğer sosyal sorunlarına da duyarlı bir kurumdur . Bu anlamda Gaziantep ' in eğitim sorunlarına yönelik çözüm odaklı projelerimiz devam etmektedir . Bizler GAGİAD olarak eğitim sorununun Türkiye ' nin tüm ekonomik ve sosyal sorunlarının temeli olduğuna inanıyoruz " diye konuştu .
Başsavcı Esat Semerci'ye Ziyaret
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci'yi ziyaret eden Gaziantep Genç İşadamları Deneği (GAGİAD) Başkanı Ertuğrul Teymur ve yönetim kurulu üyeleri bir süre görüştü.



















