Bbp Genel Başkan Yardımcısı Öznur Eskişehir'de

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, NATO'nun bir savaş ve terör örgütü olduğunu söyledi.

Eskişehir il binasında basın toplantısı düzenleyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, "NATO'nun füze kalkanı, İslam ümmetine açılmış savaştır" dedi.
Füze kalkanı projesinin Türkiye ve bölgeye karşı küresel bir komplo olduğunu iddia eden Öznur, "Füze kalkan sistemi ile zaten ABD'ye bağımlı olan Türkiye'nin tam anlamıyla Küresel şeytan Amerikan imparatorluğuna bağlanması ve kıpırdayamaz hale getirilmesi planlanmaktadır.
BOP, BİP, BAP gibi emperyalist projeler, İslam ümmetine karşı açılmış, küresel savaş projeleridir. ABD, Ortadoğu'da yeni emperyalist, küresel kirli planları çerçevesinde, NATO vasıtasıyla, şimdi de ülkemizi yakından ilgilendiren 'Füze Kalkan' projesini icat etmiştir" görüşünü dile getirdi.
Türkiye'nin NATO'ya girdiği dönemden bu yana başının beladan kurtulmadığını söyleyen Öznur konuşmasını şöyle sürdürdü:
"ABD'nin yarı sömürgesi olan bir ülke haline geldik. ABD her alanda ülkemizi sömürmeye, talan etmeye devam ediyor. ABD Türkiye'yi bölgede jandarması gibi görüyor.ABD-AB İsrail gibi şer güçler Türkiye'ye baskı yaparak füze kalkanını topraklarımızda kurdurmaya çalışıyorlar. Buna asla müsaade edilmemeli, toplumun bütün kesimleri, NATO planına karşı çıkmalı, seslerini yükseltmelidir, ABD ve NATO'nun dayatmalarına baskılarına karşı çıkmak, direnmek, her vatanseverin tarihi görevidir."
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır gezisini de değerlendiren Öznur, "Devşirme ve dönme takımının Gandi Kemal'i Diyarbakır'a gitti. Diyarbakır'ı Paris yapacağını söylüyor. Bu ne demek oluyor. Şu kafaya şu zihniyete bakın. Bu bir NATO kafasıdır. Hala Paris'e, Londra'ya özeniyorlar. Diyarbakır ayrı bir şehir mi. Edirne neyse Diyarbakır da odur. Kılıçdaroğlu Ankara'da farklı konuşuyor, Diyarbakır'da farklı konuşuyor. Adamın kırkı çıkmadan kırmadığı şey kalmadı. CHP'nin ve
başındaki Kemal'in bir dediği bir dediğine tutmuyor. Kılıçdaroğlu her zaman olduğu gibi darbecilerin, cuntacıların avukatlığını yapıyor. Tanklar sokağa çıktığında ilk tankın üstüne ben çıkarım diyen Kılıçdaroğlu sen tankın değil bisikletin üstüne çıkamazsın. Sen evinden çıkamazsın. Sen de nerde o yürek" diyerek tepki gösterdi.
İmralı'da yatan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile Kılıçdaroğlu'nun aynı ağız ile konuştuklarını belirten Öznur konuşmasına şöyle devam etti:
"Kılıçdaroğlu, Kandil'in, Karayılan'ın, Londra'nın ağzı ile konuşuyor. Terör örgütünün söylediklerini ana muhalefet partisi lideri söylüyor. Paris'e gidip Maocu, Kürtçü Yılmaz Güney'i ziyaret eden Kılıçdaroğlu yarın da İmralı'da yatan caniyi de Kandili de ziyaret eder. Ben ona Gandi Kemal değil İndiregandi Kemal diyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile