Bbp Genel Başkanı Topçu: Sandıkta Derslerini Alacaklardır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Siyaseten bitmenin feryadını, millete hizmet edenler üzerinden çıkartanlar sandıkta da derslerini alacaktır inşallah." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Siyaseten bitmenin feryadını, millete hizmet edenler üzerinden çıkartanlar sandıkta da derslerini alacaktır inşallah." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin, Fethullah Gülen Hocaefendi‘ye yönelik açıklamalarına yönelik tepkiler devam ediyor. Açıklamalardan üzüntü duyduğunu dile getiren Topçu, siyaset kurumlarının yapacağı işlerin belli olduğunu ifade etti. Faaliyetlerin durdurulmasının milletin işine yaramayacağını vurgulayan Topçu, asıl garip olanın ise siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarına muhtıraya benzer tarzda beyanda bulunması olduğunu ifade etti.

Bunun doğru olmadığını ve Hocaefendi‘nin, avukatları aracılığıyla gerekli cevapları verdiğini hatırlatan Topçu, savcıların yaptığı bir soruşturmayı da Hocaefendi ile ilişkilendirmenin doğru olmadığını kaydetti. Siyasileri ‘siyahi ahlaka‘ davet eden Topçu, rahmetli Başbuğ‘un Hocaefendi‘ye ilişkin sözlerinin kayıtlar altında olduğunu ve ülkücülerin bildiğini belirtti. Hocaefendi‘nin bir kanaat önderi olduğunu ve milletin ondan faydalandığını anlatan Topçu, şöyle devam etti:

"Siyaset, işini yapmalıdır. Bu ruh ikizi partiler, böylesini milletin gönlünde değer bulmuş bir şahsiyetle uğraşmak yerine, bir diğer sivil toplum kuruluşu bize çok bayraklılığı, çok dilliliği, çok dinliliği telkin eder ve dayatırken; ben isterdim ki sesleri o zaman bu kadar sert çıkaydı. Ama bütün bunları millet görüyor, bütün bunları millet takdir ediyor. Siyaseten bitmenin feryadını, millete hizmet edenler üzerinden çıkartanlar, sandıkta da derslerini alırlar inşallah."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile