01 . 2012 - Beko Basketbol Ligi`nde mücadele eden Aliağa Petkim`in başantrenörü Burak Bıyıktay , ``İkinci yarıda play off`a kalmak için ne kadar galibiyet alınması gerekiyorsa , almayı hedefledik`` dedi .
Bıyıktay , AA muhabirine yaptığı açıklamada , ligdeki 4`üncü sezonunu geçiren takımın genellikle düşmeme mücadelesi verdiğini , bu kez yeni yönetimin aldığı kararla üst sıralara oynayacak bir bütçe ve takım oluşturduklarını söyledi .
İlk yarıda beklenmeyen iki mağlubiyet almalarına rağmen ligdeki yerlerinden memnun olduklarını kaydeden Burak Bıyıktay , ``Ligde ilk yarıyı 9`uncu sırada tamamlamak iyi bir sonuç . Ligin ikinci yarısında yine 8-9 galibiyet almayı planladık . Fakat , ikinci yarı daha zor olacak . Küme düşmeme mücadelesi veren takımların can havli ile oynaması nedeniyle zor karşılaşmalar oynayacağız`` diye konuştu .
Hacettepe ile Ankara deplasmanında zor bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Bıyıktay , sözlerini şöyle sürdürdü : ``Şu anda sezon başına göre Hacettepe daha iyi basketbol oynuyor . Karşılaşma öncesi Pinkley`in ayrılması ile bir oyuncu eksik kaldık . Takım karakteri ile en iyi mücadeleyi vereceğiz . Olin Edirne karşılaşmasında sakatlanan Ersin Görkem antrenmanlara başladı . Hacettepe karşılaşmasına hızlandırılmış tedavi ile yetiştirmeye çalışıyoruz . Eksik performans ile de olsa oyuna dahil etmeyi düşünüyoruz . İki gün önce bağırsak enfeksiyonu geçiren Toolson hızla iyileşiyor . Hacettepe karşılaşmasında oynayacak . Pinkley`in yerine bulduğumuz oyuncuları yönetime bildirdik , içlerinden birisini tercih edeceğiz . İkinci yarıda yine 8-9 galibiyet hedefledik . Daha doğrusu play off`a kalmak için ne kadar galibiyet alınması gerekiyorsa almayı hedefledik . 16 galibiyetin play off`a kalmaya yeteceğini umuyorum . Her maça kazanmak için çıkacağız . `` ( SŞN-HLL-BAH-ADA )
Beko Basketbol Ligi
26.



















