Bel Agrisinda Tedavi Yöntemleri Anlatildi

Bel Agrisinda Tedavi Yöntemleri Anlatildi

Derince Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen saglik seminerinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Prof. Dr. Safak Sahir Karamehmetoglu, katilimcilara bel agrisinda kullanilmasi gereken tedavi yöntemleri hakkinda bilgi verdi.



Kültürel etkinlikler kapsaminda konferanslar ve seminerlerin yogun bir sekilde gerçeklestigi Derince’de son olarak saglik semineri düzenlendi.

Derince Belediyesi’nin ev sahipliginde Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçeklesen seminerde alaninda uzman isimlerden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Prof. Dr. Safak Sahir Karamehmetoglu, önemli bilgileri izleyicilerle paylasti. Seminere Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Derince Müftüsü Mecit Amil, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Prof. Dr. Halil Koyuncu, Fizik Tedavi Uzmani Dr. Elham Malekifard ile vatandaslar katildi.

Toplumdaki insanlarin büyük bir kisminin bel agrisi sikintisi yasadigini belirten Karamehmetoglu, bel agrisinin nedeninin tespitinin dogru yapilmasinin gerektigi ve uygulanan tedavi yöntemleri hakkinda bilgi verdi. Semineri takip edenlerin merak ettikleri sorulari da cevaplayan Karamehmetoglu, bel ve boyun agrilari için önerilerde bulundu. Katilimlari ve aktardigi bilgiler için Prof. Dr. Karamehmetoglu’na tesekkür eden Derince Belediye Baskani Zeki Aygün “Halkimizdan talep geldikçe tipki bugün oldugu gibi alaninda uzman isimleri yine ilçemizde agirlamaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile