Belçika'dan Istanbul'a Bir Günlügüne Geldi, Kiraladigi Araçla Kaza Yapti

Belçika'dan Istanbul'a Bir Günlügüne Geldi, Kiraladigi Araçla Kaza Yapti

Belçika’dan bir günlügüne islerini halletmek için gelen kisi, E-5’te zincirleme trafik kazasina karisti. Iki kisinin hafif sekilde yaralandigi kaza nedeniyle E-5 karayolunda yogunluga neden oldu.



Kaza, saat 17.00 siralarinda E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Suat Kutay Aki idaresindeki 44 ABL 970 plakali otomobille seyir halindeyken, trafigin bir anda durmasiyla aracini durduramayarak önündeki otomobile çarpti. Arkasindan gelen araçlarin da kazaya karisanlara çarpmasiyla zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 2 kisi hafif sekilde yaralanirken, trafikteki diger sürücüler durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yol üzerinde önlem alarak trafigin akisini saglarken, saglik ekipleri ise yaralilara müdahale etti. Yapilan ilk müdahalenin ardindan yaralilar Samatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

“ISTANBUL’DA 1 GÜNLÜK ISIM VARDI”

07 AEZ 548 plakali kiralik araciyla kazaya karisanlardan Sinan Bulanik, Belçika’dan Istanbul’a bir isi sebebiyle günübirlik geldigini ve onda da trafik kazasina karistigini söyledi.

Bulanik, “Küçükçekmece’ye gidiyordum. Birden araç durdu, arkadaki araç çarpinca beraber sarsildik. Tam ne oldugunu da anlayamadim aslinda. Kolumda sadece siyrik var, emniyet kemerim vardi. Belçika’dan geliyorum Istanbul’a, bir günlük isim vardi. Maalesef iste herhalde halledemeyecegim” dedi.



“DURAMAYAN BENDIM DOGRUSU”

Taksim’den Avcilar’a gittigini söyleyen Suat Kutay Aki, “Trafik durdu birden, ben de frene bastim, duramadim. Isten çikistaydim zaten, yorgundum da. Duramayan bendim dogrusu. Iyi ki emniyet kemerim vardi. Öndeki araç zararli çikti biraz, ona üzüldüm sadece” diye konustu.

(Deniz Zeybek - Alper Suat Tutasi/IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile