Belediye Ekiplerinin Yagis Mesaisi

Belediye Ekiplerinin Yagis Mesaisi

Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum Yarimadasi genelinde etkili olan saganak yagislarda olusabilecek olumsuzluklari engellemek adina sahada çalismalar gerçeklestiriyor.



20 Nisan Cuma günü (bugün) gece yarisindan itibaren etkisini gösteren ve sabah saatlerinde yer yer kuvveti hissedilen saganak yagista ekipler, hazir bulundu. Gece boyunca devam eden yagislarda belediye ekipleri, Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci’nin koordinasyonunda olumsuzluk yasanabilecek yerlerde çalismalarini sürdürdü.

Mazgallarda ve dere yataklarinda temizlik çalismalari gerçeklestiren ekipler, su akisini da saglayarak tasmalara engel oluyor. Düzenli devriye gerçeklestiren Zabita ekipleri ise risk tasiyan ve müdahale edilmesi gereken yerleri tespit ederek ilgili birimlere aktariyor.

Mugla Büyüksehir Belediyesi basta olmak üzere diger kurumlarla koordineli sekilde yönlendirmeler gerçeklestiren Bodrum Belediyesi ekipleri, kanal açma araçlari ve kepçelerle de gerekli görülen yerlere müdahale ediyor.

Gerçeklestirilen çalismalarla ilgili Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci, “Gece yarisindan itibaren etkisini gösteren saganak yagislarda belediye ekiplerimizle çalismalarimizi sürdürdük. Belediye birim amirleri ve diger kurumlarla iletisim halinde kalarak olumsuzluk yasanan bölgelere ivedi olarak müdahale ettik. Kent sakinlerinin güvenligi ve sagligi için çalismalarimiza ara vermeden devam edecegiz.” dedi.

Vatandaslar, ihtiyaç olunmasi durumunda 444 00 48 numarali telefondan belediyenin ilgili birimlerine ulasarak bilgi ve yardim alabilir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile