Benzin Yüklü Tanker Kaza Yapti Açiklamasi Patlama Riskine Karsi D-130 Karayolu Trafige Kapatildi, Evler Tahliye Edildi

Benzin Yüklü Tanker Kaza Yapti Açiklamasi Patlama Riskine Karsi D-130 Karayolu Trafige Kapatildi, Evler Tahliye Edildi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu’nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardindan ise 3 araca çarpti. Tankerin çekici kismi koparken benzin ise yola saçildi. Patlama riskine karsi yolun iki seridi de trafige kapatilirken, çevredeki evlerde tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, Gölcük ilçesi D-130 Karayolu Yalova istikametine seyir halinde olan benzin yüklü tanker sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde araç, refüjdeki demir korkuluklara çarparak karsi seride geçti. 150 metre boyunca duramayan tanker üstgeçit köprüsünün ayagina, ardindan park halindeki iki kamyonete çarpti. Daha sonra karsi seritten gelen hafif ticari araca çarpan tankerin çekici kismi koptu. Kopan çekici, D130 Karayolu’ndan karsi sokaga uçtu. Kazada tanker sürücüsü hafif sekilde yaralanirken benzin ise yola saçildi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri yarali hastaneye kaldirirken, polis ekipleri ise patlama riskine karsi D130 Karayolu’nun Yalova ve Izmit istikametini trafige kapatti. Ayrica çevrede bulunan binalardaki vatandaslar da tahliye edildi.

Sehir merkezinden trafik akisi saglaniyor. Ayrica itfaiye ve polis ekipleri vatandaslari bölgeden uzaklastirmaya devam ediyor. Itfaiye ekipleri, patlama riskine karsi bölgeyi köpüklüyor.

Patlamaya karsi tehlike oldugu için evler tahliye edildi. Çok korktuk"

Patlama riskine karsi evden çikarilan Aysel Sütlüce, “Polisler anons etti ve korkarak hemen disari çiktik. Kaza yapan tanker araçlari ezmis. Patlamaya karsi tehlike oldugu için evler tahliye edildi. Çok korktuk" dedi.

Ömer Çengel ise "Tanker 3 araci çarpmis. Tankerden devamli benzin akiyor. Polisler evi bosaltti. Su an disarida bekliyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile