Beska-der, Fizik Tedavi Merkezi Kuruyor

Beska-der, Fizik Tedavi Merkezi Kuruyor

Besni kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği (Beska-Der) değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Besni Devlet Hastanesi’ne Fizik Tedavi Merkezi kurulması için gerekli katkının yapılması kararlaştırıldı. Dernek binasında gerçekleşen toplantıya, Beska-Der Başkanı Ali Erdoğan, Başkan Yardımcısı Şükrü İşitmen, Muhasip Üye Soydan Doğru, Yönetim Kurulu üyeleri Memet Kuş, Haci Arslan, Davut Erzurumlu ve Ömer Korkmaz, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin Alakuş ve Mustafa Erdoğan katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Erdoğan, “Derneğimizin kuruluşunun üzerinden az bir zaman geçmesine rağmen önemli işlere imza attık. Özellikle Besni Devlet Hastanesi’nde hasta ve muayene odalarının teşrifatını gerçekleştirdik. Buradaki sevindirici nokta ise bağışçılarımızın gösterdikleri duyarlılıktır. Ben yönetim kurulum adına tüm bağışçılarımıza sağlık gibi önemli bir noktada yaptıkları bu anlamlı bağışlar nedeniyle şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Oda teşrifatlarının yanı sıra hastaneye Son teknoloji ultraSon cihazı aldıklarını da belirten Ali Erdoğan, “Şimdiki amacımız ise hastanemizde büyük eksikliği hissedilen Fizik tedavi merkezinin kurulması olacaktır. Bunun için arkadaşlarımız çalışmalara başladı.

Cihazların alımı için fiyat araştırması yapmaktayız. Bilindiği üzere geçtiğimiz Kasım ayında Milli Eğitim Müdürlüğüne bir hizmet aracı almıştık. Bu ve buna benzer hizmetlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile