Beyrut'ta 13'üncü Uluslararası Ortadoğu Mücevher Ve Saat Fuarı Düzenleniyor

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, Uluslararası Ortadoğu Mücevher ve Saat Fuarı düzenleniyor

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, Uluslararası Ortadoğu Mücevher ve Saat Fuarı düzenleniyor. Beyrut mücevherat haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikte mücevher, saat ve lüks ürünler dışında seminerler ve atölye çalışmaları da yer alıyor.
23 Temmuz'da son bulacak olan fuar, Beyrut Fuar Merkezi'nde yer alıyor. Ortadoğu'nun önde gelen ticaret fuarı organizasyon kuruluşu IFP grubunun düzenlediği mücevher sergisinin, sektördeki yenilikleri ve en son trendleri ortaya koyması bekleniyor. Fuar yetkililerinden Sandra Gattas, bu seneki fuara katılamayanları 2011'de yeniden düzenlenecek olan mücevher fuarına davet etti. Fuara katılan model ajansı sahibi Nataly Fadlallah ise fuarın başarılı geçtiğini söyleyerek, fuardaki mücevher, takı ve
renklerin mükemmel bir uyum içerisinde sergilendiğini ifade etti. Ülkede bulunan yerel, bölgesel ve uluslararası şirketlerin mücevher ve saat endüstrileri kapsamında tanıtım yapmaları için altın bir fırsat olarak nitelenen fuara dünya çapında da yüzlerce şirket katılıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile