Bilal Uçar Açiklamasi 'Hisarcik'ta Yapilan Güzel Hizmetler Beni Memnun Etti'

Bilal Uçar Açiklamasi 'Hisarcik'ta Yapilan Güzel Hizmetler Beni Memnun Etti'

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi, Kütahya Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Bilal Uçar, Hisarcik Belediyesini ziyaret etti.

Baskan Fatih Çaliskan’i makaminda ziyaret ederek ilçede yapilan yatirimlar ve devam eden projeler hakkinda bilgi alan Bilal Uçar, üstün gayret ve çalismalarindan dolayi Baskan Fatih Çaliskan’i tebrik etti.

Belediye Meclis üyeleriyle de bir araya gelen Uçar ‘’ Hisarcik’ta yapilan güzel hizmetler beni oldukça memnun etti. Bizlerde bu güzel hizmetlerin devami için elimizden gelen destegi sürdürecegiz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada hizmetlerinizi en iyi sekilde sürdüreceginize eminim, Allah yar ve yardimciniz olsun’’ dedi.

Ziyaret sonrasi Uçar’a hediye takdim eden Baskan Çaliskan, ‘’ Baskanimizin ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. Verimli geçen toplantimizda Bizlere göstermis olduklari ilgi ve alakadan dolayi baskanimiza tesekkür ediyorum. Cumhurbaskani’mizin hedefleri dogrultusunda ayni heyecan ve duyguyla halkimiza hizmet etmeye devam edecegiz’’ diye konustu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile