Bilgi Evi Ögrencileri Yilsonu Etkinliginde Bulustu

Bilgi Evi Ögrencileri Yilsonu Etkinliginde Bulustu

Tekirdag Süleymanpasa Belediyesinin Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavina hazirlanan ögrencilere destek olmak üzere açtigi ve profesyonel egitimcilerle donattigi Süleymanpasa Belediyesi Bilgi Evi, sinav öncesi motivasyonu arttirmak üzere yilsonu etkinligi düzenledi.

Süleymanpasa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde hizmet veren Bilgi Evi, LGS ve YGS’ye (Yüksekögretime Geçis Sinavi) hazirlanan ögrencilere alaninda uzman egitmenler esliginde etüt, ders takviyesi, denem sinavi vb. destek veriyor.

Sinav öncesi stres attilar

11.00 - 18.00 saatleri arasinda gerçeklesen yilsonu etkinligi yaklasik 100 ögrenciyi agirladi. Serbest oyunlar, halat çekme, çuval yarisi, dans etkinlikleri, müzik yayini ile renklenen organizasyonda ögrenciler yaklasan sinav öncesi adeta stres attilar. Etkinlikte ögrencilere ayrica patlamis misir, pamuk seker ve çesitli ikramlarda bulunuldu.

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel ve Baskan Yardimcisi Sabri Çinar’in da katildigi etkinlikte Baskan Yüksel sinav öncesi ögrencilere tavsiyelerde bulunup basarilar diledi. Gelecek yil daha büyük bir alanda daha genis içerikli bir egitim verileceginin müjdesini de veren Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, ögrenciler tarafindan uzun süre alkislandi.

“Gençlerimize hedeflerinde basarilar diliyorum”

Etkinlikte ögrencilerle bir araya gelen Yüksel, konuyla ilgili açiklamasinda, “Süleymanpasa Belediyesi Bilgi Evimizde düzenlenen yilsonu etkinligine katildik. Geride birakmaya hazirlandigimiz 2021-2022 egitim-ögretim yili boyunca, lise ve üniversiteye hazirlanan gençlerimizin egitim aldigi merkezimizde, Belediye Baskan Yardimcimiz Sayin Sabri Çinar ile birlikte gerçeklestirdigimiz ziyarette kardeslerimizle sohbet ederek, hedeflerinde basarilar diledik” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile