Bingöl'de 'Aile Istikbalimizdir' Yürüyüsü

Bingöl'de 'Aile Istikbalimizdir' Yürüyüsü

Bingöl’de Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü koordinesinde ’Aile istikbalimizdir’ sloganiyla yürüyüs gerçeklestirildi.

Ülke genelinde oldugu gibi Bingöl’de de 15-21 Mayis Aile Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü tarafindan "Aile istikbalimizdir" sloganiyla yürüyüs gerçeklestirildi.

Merkez Dörtyol’dan baslayan yürüyüs, Hükümet Konagi önünde son buldu. Yürüyüse katilan aileler ve çocuklar, "Aile istikbalimizdir", "Güçlü birey, güçlü aile" pankartlariyla yürüyüsü tamamladi.

Yürüyüs ile ilgili yazili bir açiklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü, "Birlesmis Milletler Genel Kurulu tarafindan ailenin korunmasi ve güçlendirilmesi amaciyla her yilin 15-21 Mayis günleri arasinda yer alan haftanin Aile Haftasi olarak kutlanmasi öngörülmüstür. Ilimizde yasayan her ailenin biricik oldugunun farkindayiz. Destege ihtiyaci bulunan her ailenin yaninda oldugumuzu ve ayni zamanda ihtiyaç duyulmasi halinde vatandaslarimizin aile danismanligi hizmetinden ve aile egitim programlarindan ücretsiz olarak faydalanabilecegini vurgulamak isteriz" denildi.

Etkinlige Vali Yardimcisi Ibrahim Gökmen, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Abdulbari Aksoy ile aileler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile