Bingöl'de Egitim-Ögretim Yilinin Ilk Ders Zili Çaldi

Bingöl'de Egitim-Ögretim Yilinin Ilk Ders Zili Çaldi

Bingöl’de 2023-2024 egitim ögretim yilinin baslamasi nedeniyle düzenlenen törende konusan Vali Usta, “Insallah bu egitim-ögretim yilinda bilgi ve teknolojiyle yogrulmus, nitelikli insan gücüyle saha kalkmis, büyük ve güçlü Türkiye yüzyili için bir firsat ve baslangiç olacaktir. Bizler, büyük idealleri olan bir milletiz” dedi.

Bingöl’de 2023-2024 egitim ögretim yilinin baslamasi nedeniyle merkez Sehit Mustafa Gündogdu Ilkögretim Okulu’nda tören düzenlendi.

Törene Vali Ahmet Hamdi Usta, Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Özel, kurum amirleri ve veliler katildi.

Egitim ögretim yilinin baslamasiyla ilgili bir konusma yapan Vali Usta, ögrencilerle dolu okul manzarasini özlediklerini belirtti.

Vali Usta, “Uzun bir tatil döneminden sonra ögretmenlerimizle, ögrencilerimizle, velilerimizle, siniflarimizla bulusmayi nasip eden rabbimize sükür ediyoruz. Bu manzarayi hakikaten özlemisiz. Kiymetli konuklar, her baslangiç yeni bir firsattir. Insallah bu egitim-ögretim yilinda bilgi ve teknolojiyle yogrulmus, nitelikli insan gücüyle saha kalkmis, büyük ve güçlü Türkiye yüzyili için bir firsat ve baslangiç olacaktir. Bizler, büyük idealleri olan bir milletiz. Düne, bugüne ve yarina dair adalet ve merhametle yogrulmus bir medeniyetin takipçileriyiz. Bu nedenle hedeflerimiz ulasma yolunda insanimizin egitimini, ufkunu bilgi ve birikimini öncelikli mesele olarak görüyoruz” dedi.

Vali Usta’nin konusmasinin ardindan ilkokula yeni baslayan ögrencilere, akranlari tarafindan gül takdim edilirken, tören valinin sinif ziyaretinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile