Bingöl'de Ögrencilere Malzeme Destegi

Bingöl'de Ögrencilere Malzeme Destegi

Bingöl’ün Genç Kaymakamligi himayesinde ögrencilere proje kapsaminda malzeme destegi verildi.

Genç Kaymakamligi himayesinde, Bingöl Sehit Aileleri Gazileri ve Insan Haklari (BISHAK) Dernegi, Yeni Genç Muratspor kulübü, Bingöl Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernekleri Federasyonu (BINFED) ile hayirsever is insani Mahsum Dursun’un maddi manevi destekleriyle hayata geçirilen ‘Gençler Harekete Geçiyor’ projesi kapsaminda ögrencilere malzeme destegi verildi.

Genç ve gençlik sevdalisi gönüllüler tarafindan hayata geçirilen proje ile ögrenciler sevindirilirken, Genç Kaymakami Muhammet Güzel de ilçe stadyumunda düzenlenen malzeme dagitim törenine katilarak malzemeleri kendi elleriyle teslim etti.

Hayata geçirilen bu anlamli projede emegi geçenlere tesekkür eden Kaymakam Güzel, “Böylesi anlamli bir projeyi hayata geçirip çocuklarimizin mutlu olmasina vesile olan basta degerli is insanimiz Mahsun Dursun olmak üzere, Bingöl Sehit Aileleri Gazileri ve Insan Haklari (BISHAK) Dernegi, Yeni Genç Muratspor kulübü, Bingöl Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernekleri Federasyonu (BINFED) dernegimize sükranlarimizi sunuyorum. Çocuklarimizin yüzlerinde ki mutlulugu görünce bende çok mutlu oldum. Gelecegimizin yarinlari olan çocuklarimizin yaninda durmaya ve sportif faaliyetler içerisinde olmalarina devam edecegiz” diye konustu.

Hayata geçirilen proje ile Muratspor altyapisinda egitim gören futbolcularin tam tesekküllü malzemeye kavustugunu belirten is insani Mahsun Dursun’un elini tasin altina atarak büyük bir fedakarlik örnegi sergiledigini belirten Muratspor Yönetimi ise, “Hayirsever is insanimiza ne kadar tesekkür etsek az kalir. Kendisi Muratspor için düzenlenen gecede sözünü verdigi malzeme sözünün kat ve kat fazlasini yaparak bizleri fazlasiyla mutlu etmistir. Hem altyapi futbolcularimiza hem de diger branslarda egitim gören çocuklarimiza sundugu malzeme destegi için minnettariz” seklindeki açiklamaya yer verdi.

is insani Mahsun Dursun ise, “Genç Muratspor dayanisma gecesinde çocuklarimizin malzeme konusunda büyük eksiklikler çektikleri konusu gündeme gelince Genç sevdamdan ötürü bu yükün altina girmemin bende farz olduguna karar verdim. Talep edilenin daha fazlasini göndermek ve diger branslarda egitim gören çocuklarimizin da sevinmesine vesile oldugum için çok mutluyum. Insallah bundan sonraki süreçte de elimden gelenin fazlasini yapmaya devam ederek çocuklarimizi sevindirmeye ve mutlu etmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile