Bingöl TSO Başkanı Erkan Çalbay, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce "Filistin Esir Haftası" faaliyetleri için odalardan istediği fitre desteği kapsamında üyelerden topladıkları 2 bin 500 Türk Lirası'nı ilgili hesaba aktardıklarını bildirdi.
Çalbay, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"TOBB, Filistin'in Ankara Büyükelçiliği'nin Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı ile ortak başlattığı "Filistin Esir Haftası" faaliyetleri kapsamında odalardan fitre desteği istemişti. Bunun üzerine odamızın 6 Ağustos'ta yapılan meclis toplantısında, Filistinli kardeşlerimize 2 bin 500 TL nakdi yardımda bulunulmuştur. Odamız üyeleri ve hayırsever vatandaşlarımız da münferit olarak yardımda bulunabileceklerdir."
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Filistin'e Yardım
BİNGÖL - Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Filistin'in Ankara Büyükelçiliği'nin Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı ile ortak başlattığı "Filistin Esir Haftası" faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 TL nakit destek verdi.



















