Bip Ve Istanbul Kültür Üniversitesi'nden Is Birligi

Bip Ve Istanbul Kültür Üniversitesi'nden Is Birligi

Yerli iletisim ve yasam platformu BiP, ilk üniversite is birligini Istanbul Kültür Üniversitesi ile gerçeklestirdi.

Türkiye’nin iletisim ve yasam platformu BiP, kullanicilarina fayda saglayacak çözüm ve hizmetler sunmaya devam ederken hizmet yelpazesini is birlikleriyle büyütüyor. Istanbul Kültür Üniversitesi (IKÜ) ile is birligi gerçeklestiren BiP; ögrenci, akademisyen ve idari personele BiP Kesfet üzerinden sundugu çözümlerle üniversitenin dijitallesme sürecine destek sagladi. BiP ile Kültür Üniversitesi’nin ortak projesi kapsaminda basta ögrenci islerindeki bazi islemler olmak üzere, ders ve okul bilgilendirmeleri, yemekhane bilgileri, üniversite içi duyurular, dijital ögrenci kimlik karti gibi pek çok özellik BiP kanallarina tasindi.

Istanbul Kültür Üniversitesi’yle yaptiklari çalismalarla ilgili bilgi veren BiP Genel Müdürü Gökhan Yüksektepe, “BiP olarak, üniversite is birliklerimizden ilkini Istanbul Kültür Üniversitesi ile gerçeklestirdik. Bu kapsamda BiP Kesfet’te sadece Istanbul Kültür Üniversitesi’nin ögrenci, akademisyen ve idari personellerin erisebildigi yaklasik 20 bin kullaniciya sahip, anlik iletisim platformu olarak kapali kanal konumlandi. Ayrica üniversitenin aday ögrenciler için alternatif sosyal medya agi olarak kullandigi açik kanali da artik BiP Kesfet’te yer aliyor. Üniversite ve bölüm bilgilerine, etkinlik ve söylesilerle ilgili bilgilendirmelere ve ögrencilere özel ödüllü anket sorularina da aktif olarak bu kanal üzerinden kolaylikla erisilebiliyor” dedi.

‘Kanallar, ögrencilerle beraber tasarlandi’

BiP’in ögrencilerin deneyim ve ihtiyaçlarina odaklandigini belirten Istanbul Kültür Üniversitesi Mütevelli Heyet Baskani Dr. Bahar Akingüç Günver ise su bilgileri aktardi:

“BiP ile is birligi bizim için önemli bir adim. Gençler için alternatif iletisim ve etkilesim kanallarini gelistirmek, onlara yeni yollar açabilmek bizim için egitimci olmanin sorumlulugu. Pandemi ile birlikte iletisim ve egitim alaninda hizli, güvenilir, etkilesim saglayan dijital çözümlerin degerini hepimiz çok iyi anladik. Özellikle yeni nesil bu konuda beklentilerini çok iyi dile getiren, hiz, güvenlik, esneklik arayan bir profil çiziyor. Bu anlamda Turkcell BiP ve IKÜ is birliginin iletisim ve etkilesim kusagi olan günümüz üniversite gençligine önemli faydalar saglayabilecegine inaniyorum. Bu is birligi ayni zamanda kurumlar arasi da bir ögrenme ve etkilesim deneyimi. Telekomünikasyon ve bilisim teknolojileri ile yüksekögretim arasindaki her diyalogun orta ve uzun vadede kurumsal bakis ve gelisim için de fark olusturacagina inaniyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile