Bircan, Kazada Hayatını Kaybeden Öğrencisini Unutmadı

Bircan, Kazada Hayatını Kaybeden Öğrencisini Unutmadı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, trafik kazasında hayatını kaybeden ADÜ öğrencisi Yunus Şişman için taziye mesajı yayınladı.


Efeler ilçesi Hayvan Pazarı Kavşağında dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ADÜ Aydın Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencisi Yunus Şişman (19) hayatını kaybetmiş, Ersin Yüksel Gönülbağ (21) ise yaralanmıştı.

ADÜ Rektörü Cavit Bircan, kazada hayatını kaybeden Yunus Şişman için biz taziye mesajı yayınladı. Bircan, mesajında; “Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencisi Yunus Şişman’ı elim bir kaza sonucu kaybetmiş olmamız Üniversitemizi derinden üzmüştür. Bu acı olay bizlere, bir anlık dikkatsizliğin insanın en verimli döneminde nasıl yitip gittiğini ve telafi edilmez sonuçlar doğurduğunu göstermiştir. Trafik kurallarına uyma konusunda özellikle öğrencilerimizden, akademik ve idari personelimizden daha duyarlı davranmalarını istirham ediyorum. Üniversite olarak genç arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Üniversite camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile