Boyabat 5. Çocuk Kitaplari Günleri Basladi

Boyabat 5. Çocuk Kitaplari Günleri Basladi

Kültür ve Turizm Bakanligi’nin destegiyle Boyabat Belediyesi tarafindan bu yil 5’ncisi düzenlenen “Boyabat 5. Çocuk Kitaplari Günleri”, açilis kurdelesinin kesilmesiyle birlikte basladi.

Çocuklara ve gençlere kitap okuma aliskanligi edindirmek ve sevilen yazarlarla bulusturmak amaciyla düzenlenen fuara birçok yazar ve yayinevi katildi.

Sabah saat 10.30’da 15 Temmuz Kültür Merkezi Fuaye Alani’na gelen, Boyabat Kaymakami Enver Yilmaz, Boyabat Belediye Baskani Sefik Çakici, Boyabat Cumhuriyet Bassavcisi Habibullah Keser, Boyabat Ilçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, AK Parti Boyabat Ilçe Baskani Mustafa Yaylaoglu, Boyabat Ilçe Milli Egitim Müdürü Osman Özkan, Il Genel Meclis üyeleri ve birim müdürleri açilis kurdelesini keserek fuar alanini gezdiler.

Sonrasinda fuara gelen çocuklar stantlari gezerek kitaplari incelediler. Fuar süresince yazarlar Ibrahim Ünsal, Çigdem Eker, Rahime Uçar ve Fatma Yildirim ziyaretçilerle bir araya gelerek kitaplarini imzalayacaklar.

22 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek fuar, 9.00 ile 18.00 saatleri arasinda 15 Temmuz Sehitleri Kültür Merkezi Fuaye Alani’nda ziyaretçilerini bekliyor olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile