Bozüyük'teki  'Bahar Kampi'na Yogun Ilgi

Bozüyük'teki 'Bahar Kampi'na Yogun Ilgi

Metristepe Arama ve Kurtarma Dernegi tarafindan ’Afet her an bir sürpriz yapabilir, hazir olmaliyiz’ baslikli projelerinin son bileseni olarak ’Kamp ve doga yürüyüsü’ etkinligi gerçeklestirdi.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kurtarma ana temali olarak faaliyet gösteren Metristepe Arama ve Kurtarma Dernegi, Içisleri Bakanligi Sivil Toplumla Iliskiler Genel Müdürlügü tarafindan hibelendirilip desteklenen bir proje kapsaminda olarak ’Kamp ve doga yürüyüsü’ etkinligi gerçeklestirdi.

Bozüyük Kozpinar Köyü orman ve yaylalarinda gerçeklestirilen ve 2 gün süren etkinlige, 100 civarinda dernek üyesi katildi.

Etkinlikte, doga yürüyüsleri yaninda, dernek üyeleri için harita ve pusula egitimleri, oryantiring ve yön bulma egitimleri, dügüm atma egitimleri de gerçeklestirildi.

Yapilan etkinlik hakkinda dernek tarafindan yapilan açiklamada, "Bölgemizde, dogal afetler ve arama- kurtarma alaninda büyük bir eksikligi kapatan Metristepe Arama ve Kurtarma Dernegi yönetimi, yeni bir proje hazirligi içerisinde olduklarini ve bu proje dâhilinde, afetlere hazirlik anlaminda daha büyük çalismalara imza atacagiz" denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile