Bülent Uygun Açiklamasi 'Seyircimizi Mutlu Etmek Istiyoruz'

Bülent Uygun Açiklamasi 'Seyircimizi Mutlu Etmek Istiyoruz'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, cumartesi günü Kayserispor ile evinde oynayacaklari maçla ilgili yaptigi açiklamada, "Kayserispor bizim komsu ilimiz. Birçok kez maç yaptik. Onlar da kümede kalmanin mutlulugunu yasiyorlar. Biz de haftalar önce basardik. Son maçimizda seyircimizi mutlu ederek sahadan ayrilmak istiyoruz" dedi.

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in son hafta maçinda 25 Mayis Cumartesi günü sahasinda Kayserispor ile oynayacagi maçin hazirliklarina devam ediyor.

Antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, zorlu bir sezonu geride biraktiklarini söyledi.

Uygun, "Iyisiyle, kötüsüyle, sevabiyla, günahiyla bir sezonu tamamliyoruz. Yaklasik 30 yildir benim futbolun içerisinde hatirladigim bu kadar zor bir sürecin yasandigi, düsmenin son haftaya kadar kaldigi çok nadir sezonlardan bir tanesini hep birlikte yasadigimiz, sampiyonlugunda son haftanin belirleyecegi bir lig yasadik. Çok seyler gördük, çok seyleri duyduk ve buna ragmen biz Sivasspor olarak benim geldigim süreçten itibaren kazandigimiz puanlara baktigimizda gerçekten çok güzel bir basari hikayesi yazdi futbolcu kardeslerim. Hepsi tesekkürü ve tebrigi hak ettiler. Bu ligin en az bütçeli ikinci takimi olmak. Yas ortalamasi da Avrupa’nin üzerinde bir yas ortalamasina sahip oldugum bir ortamda futbolcu kardeslerimiz karakterini, gerek yetenegini, gerekse kazanma istegini ortaya koyarak bu kadar güzel puanlar aldilar. O yüzden de gerek seyircisi tarafindan da tesekkürü bizler tarafindan da takdiri hak ettiler" dedi.



"24 Haziran’da toplanacagiz"

Gelecek sezon için planlama çalismalarina basladiklarini ifade eden Uygun, "Yeni sezonda yeni bir planlama içerisindeyiz. Yepyeni bir süreç bizi bekliyor. Bununla ilgili Gökhan Karagöl transfer komitesi ve squatlar, Sivasspor’un menfaati dogrultusunda çalismalarina devam ettiriyorlar. Insallah hayirlisiyla güzel bir kadro kurarak yeni sezonda Sivasspor hayal ettiklerini, hedefledikleri yolda yürüyecekler. Kayserispor bizim komsu ilimiz. Birçok kez maç yaptik. Onlar da kümede kalmanin mutlulugunu yasiyorlar. Biz de haftalar önce bunu 7 hafta önce basardik. Son maçimizda seyircimizi mutlu ederek sahadan ayrilmak istiyoruz. Yeni sezona da en iyi sekilde hazirlanmak istiyoruz. Hedefimiz 24 Haziran’da kendi tesislerimizde toplanarak ondan sonra da bunu hayata geçirecek starti verecegiz insallah" diye konustu.



"Ali Sasal ile anlasma yapildi"

Kaleci Ali Sasal Vural’in sözlesmesini 2 yil uzattiklarini söyleyen Bülent Uygun, "Takim içerisindeki yaklasik 4-5 tane futbolcuyla da görüsmeler devam ediyor. Takimda 9 kisinin de sözlesmesi devam ediyor. Bununla beraber anlasanlarla yolumuza devam edecegiz. Bu arada formayla ilgili reklam çekimlerimizi en güzel sekilde yaptik. Onlarla ilgili de önümüzdeki hafta herhalde duyururuz" ifadelerini kullandi.

"Sivaslinin gurur kaynagi Sivasspor’dur"

Gurbette yasayan Sivaslilara çagrida bulunan kirmizi-beyazlilarin teknik direktörü, takima destek olmalarini istedi. Uygun, "Gurbetten gelen bütün taraftarlarimizdan ricamiz kombinelerini almak, maça gelmese bile Sivasli arkadaslarina, kardeslerine, üniversiteli ögrencilerimize, lise ögrencilerimize kombinelerini hediye etmelerini bekliyoruz. Yeni çikan formalardan da alarak takimlarina destek olmalarini ve bugün dünyadaki 6.5 milyon Sivaslinin gurur kaynagi olan Sivasspor’u, Sivasliyim deme serefinin göstergesini hayata geçirmelerini onlardan bekliyoruz" diye konustu.



Çalismalar sürüyor

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardimcilari yönetiminde yapilan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isinma hareketleriyle baslayan antrenman top çalismalariyla devam etti. Ardindan pas çalismalari yapan Yigidolar son bölümde ise yarim sahada çift kale maç gerçeklestirdi.

Sivasspor yarin yapacagi antrenmanla Kayserispor maçinin hazirliklarini sürdürecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile