Burhaniye' De Belediye İle BUBYO Arasında Protokol İmzalandı

Burhaniye' De Belediye İle BUBYO Arasında Protokol İmzalandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Burhaniye Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Ören Kampüs Sahil Kafe, Taylıeli Kahvaltı Salonu ve Ayaklı Mesire alanı tesislerinin profesyonelleşmesi adına yapılan protokolde, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban bulundu.

Tesislerin marka imajının oluşturulması ve geliştirilmesi tesislerin profesyonelleştirilmesi ve karlılığının artırılması konusunda fikir birliği sağlandı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Özdemir, Balıkesir Üniversitesinin önemli birimlerinden biri olan BUBYO’nun hem eğitim hem de sektörel anlamda bu denli başarılı olmasından dolayı memnun olduğunu kaydetti.

Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal’da “ İşletmelerimizin hizmetlerini daha iyi verebilmeleri adına bu protokolü çok önemli buluyorum. Belediyecilikte yeni bir anlayışı benimsemeye çalışıyoruz. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başarılı çalışmaları dolayısıyla adından söz ettiren BUBYO Müdürü Doç. DR.Oğuzhan İlban ise “ Burhaniye’nin marka imajının gelişmesine destek olmak ve bu tesislerdeki karlılığı artırmak öncelikli hedefimiz. Turizmde hizmet kalitesinin artırılmasına BUBYO olarak önem veriyoruz. Yapmış ve yapacak olduğumuz çalışmaların hem Burhaniye hem de ülke turizmi için önemli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu çalışmalar BUBYO ve Burhaniye Belediyesinin iş birliği ile devam edecektir. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile