Burhaniye’De Kuaförlerden Nefes Kesen Yarışma

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Berberler ve Kuaförler Odası’nın düzenlediği Trendvision saç şovu ile dünyanın ve Türkiye’nin en iyi saç kesimi ve renklendirme şampiyonlarını bir araya getirdi.

Türkiye saç kesim ve renklendirme şampiyonu Balıkesirli Ömer Genç’in, ateşle saç ve baltayla sakal tıraşı büyük ilgi çekerken mankenlerin şovları yürekleri hoplattı. Belediye düğün salonunda düzenlenen yarışma da büyük coşku yaşandı. Yarışmada İzmirli mankenler usta eller sayesinde daha da güzelleşmenin mutluluğunu yaşarlarken, yarışmanın ilçede organize edilmesini sağlayan Burhaniye Berberler ve Kuaförler odası başkanı Beytullah Duyar organizasyonun başarısının haklı gururunu yaşadı.

Yarışmayı, Kaymakam Ali Uslanmaz, İl Genel Meclis üyesi Hasan Küçükdereli, Belediye Meclis Üyesi Tarık Erdil, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel, Şoförler Odası Başkanı Cezmi Kazar, Esnaf Odası Başkanı Hasan Bayram, Balıkesir Oda Başkanı İbrahim Demirel, Edremit Elektrikçiler Odası Başkanı Hayati Seçen, Balıkesir Birlik Başkanı Mesut Aşanel ve yaklaşık 500 meraklı büyük bir ilgiyle izledi.

Trendvision Saç Show izleyenlerden tam not aldı. Yarışmanın Jüri üyeliklerini Dünyaca ünlü isimler yaptı. Jüride, Dünya birincisi Elif Manduz, Eğitmen Kemal Kılıç, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ömer Genç, Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Melisa Altınkaynak, Trakya Şampiyonu Binnur Kartal’dan oluşan jüri dereceye girenleri seçmekte zorlandı. Erkek berberlerinde ise jüri üyeleğini Avrupa şampiyonu Celal Tekin, 2010 tasarım şampiyonu Volkan İrey, Osmanlı saç modeli ile guinnes rekorlar kitabına giren Ercan Buyruk, Eğitmen Mehmet Ali Özbey, İzmir birincisi Serkan Canpolat yaptı. Yarışma sonrasında dereceye girenler ise şöyle: Bayanlar: 1. Alev Özdemir, 2. Zehra Çakır, 3. Meltem Yıldız ilk üç dereceyi paylaşırken Bayan tasarımda Havva Durmuş, Teknik Kuaförlükte ise Burak Köroğlu madalya almaya hak kazandı. Erkeklerde ise 1.İsmail Özdemir 2. İlhan Çevik,3.Feridun Karataş oldu. Burhaniye’den Harun Balcı’nın topuz alanında yaptığı şhow ile büyük akış alırken, günün sonunda ünlü ustalar da bir gösteri sundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile