Burhaniye'de Kursiyerler Huzurevinde Yemek Verdi

Burhaniye'de Kursiyerler Huzurevinde Yemek Verdi

Burhaniye ilçesinde, Halk Egitimi Merkezi Müdürlügünün düzenledigi asçilik kursu ilgi gördü. Emre Çelebi’nin öncülügünde çalismalarini sürdüren kursiyerler, Kenan Sucuoglu Huzurevinde kalan yaslilara yemek verdi.

Burhaniye’de Halk Egitimi Merkezi Müdürlügünün düzenledigi 8 aylik asçilik kursu devam ediyor. Egitmen Emre Çelebi’nin öncülügünde birbirinden lezzetli yemekler hazirlayan 25 kursiyer, Kenan Sucuoglu Huzurevinde kalan 30 yasli için de yemek hazirladi. Huzur evine giren kursiyerler, kendi elleriyle yemek servisi yaparken, yaslilarla sohbet etti. Kursun haftanin 5 güne devam ettigini anlatan egitmen Emre Çelebi, “Kursiyerlerimizin çogunlugu kadinlardan olusmaktadir. Türk mutfagi hakkinda bilgiler verirken, bir birinden lezzetli yemekler yapiyoruz. Bu gün de huzur evindeki yaslilar için yemek hazirladik. Yaslilarimiz mutlu oldular. Huzurevi ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Egitmen Emre Çelebi ve kursiyerleri kutlayan Halk Egitimi Merkezi Müdürü Turan Firat Algül, “Kursiyerlerimiz bu gün yaslilarimizla bir araya geldi. Hazirladiklari yemekleri ikram ettiler. Yaslilarda mutlu oldu. Hepsine tesekkür ediyorum” dedi.

Huzurevi Müdürü Fatma Cantekinler de, Halk Egitimi Merkezi Müdürü Turan Firat Algül ile kurs ögretmeni ve kursiyerlere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile