Bursa'da Kardeşlik Festivali

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları, düzenlediği Kardeşlik Festivali ile Bursa'da kardeşlik havası estirdi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara, Kardeşlik Festivali'nin kendisinin de çok inandığı bir proje olduğunu belirterek, "Adeta bir gençlik kolları üyesi gibi heyecan duyarak katkı koymaya çalıştığımız Kardeşlik Festivali ülkemizin içinden geçmekte olduğu tarihi sürece son derece uyuyor" dedi.
Kardeşlik Festivali ile hedeflerinin farklı kültürlerin tanışıp kaynaşmasını sağlamak olduğunu kaydeden AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu ise, "Türkiye'de ilk kez teşkilatımız tarafından düzenlenen Kardeşlik Festivali'ni her yıl kapsamını genişleterek geleneksel hale getirmek istiyoruz" diye konuştu.
Halen devam eden Kardeşlik Festivali programı hakkında bilgi veren Adiloğlu, 30 Nisan tarihinde Çanakkale'ye düzenledikleri gezi ile festivale başladıklarını aktardı. Çanakkale gezisine Osmangazi'ye bağlı mahallelerdeki gençlerden oluşan karma bir grupla gittiklerini anlatan Adiloğlu, "Şehitlik ziyaretimizde, Bursalı ve Diyarbakırlı şehitlerin yan yana mezarlarını görmemiz bizi çok duygulandırdı. Ecdadımızın vatan uğruna canlarını feda etmiş olmaları, birliğimizin, bütünlüğümüzün ve kardeşliğimizin sarsılamazlığını bir kez daha görmemizi sağladı" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile