Bursa'da Yarın Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Bursa'da, kent merkezindeki bazı yollar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri dolayısıyla yarın trafiğe kapatılacak.

Bursa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 13.00-18.30 saatlerinde Kent Meydanı'nda kutlama etkinlikleri gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Kutlama çerçevesinde saat 08.00'den itibaren Stadyum Kavşağı'ndan Stadyum Caddesi iniş, İpekiş Kavşağı ve Darmstad Caddesi'nin her iki yönlü geliş ve gidiş istikametleri, Gençosman Kavşağından Kent Meydanı, Uluyol Kavşağı, Hakimiyet Kavşağı'nın geliş ve gidiş istikameti, Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikameti, etkinlik yürüyüşü ve miting süresince araç trafiğine kapatılacaktır.

Gençosman Kavşağı'ndan ve Uluyol Kavşağı ile Fomara Meydanı istikametine geçmek isteyen sürücülerimiz, Ankara yolu, Gökdere Bulvarı, Gökdere Kavşağı, Haşim İşcan Caddesi'ni kullanarak Fomara Meydanı istikametlerini, Altıparmak Caddesi ve Stat Kavşağı'ndan İzmir-Ankara yoluna çıkmak isteyen sürücülerimiz ise Çekirge Caddesi, Çelik Palas lambalar, Cumulcul Kavşağı, Sıcak Sular'dan İzmir ve Ankara yolu istikametlerini kullanabilecektir."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile