Olay, Mudanya ilçesi Güzelyali Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa-Güzelyali hattinda sefer yapan yolcu minibüsünün soförü Osman Çelik, kent merkezinden aldigi yolculari IDO duraginda indirdi. Çelik, son duraga geldiginde tüm yolcularin indigini düsünerek, kendisi de minibüsten indi. Yaklasik 5 dakika sonra minibüse geri gelen Çelik, araçtaki 500 liranin yerinde olmadigini fark etti. Bunun üzerine araç güvenlik kameralarini izleyen Çelik, kimligi belirsiz bir süphelinin minibüsün en arka koltugunda saklandigini ve daha sonra paralari aldigini gördü. Hirsizin güvenlik kamerasi olmasina ragmen rahat tavirlari dikkatlerden kaçmadi.
Olayla ilgili konusan minibüs soförü Osman Çelik, "Aldigim yolculari Güzelyali ilçesindeki IDO duragina biraktim. Burada herkesin indiginden emin olduktan sonra ben de dolmustan indim. Yaklasik 5 dakika disarida oyalandiktan sonra yeni sefer için tekrar dolmusa bindim. Araçtaki parayi yanima almamistim ve o paranin yerinde olmadigini fark ettim. Aracimda 5 tane güvenlik kamerasi var. Hemen cep telefonumdan kameralari izlemeye basladim. Kamera görüntülerinde bir kisinin arka koltukta saklandigini gördüm. Ben bunu hiçbir sekilde fark etmemisim. Sonra bu kisi önce arka kapiyi zorladi açamayinca ön tarafa yöneldi. Paralari fark edince paralari aliyor. Araba zaten disaridan kilitlendigi için arka kapiyi açamiyor o yüzden ön tarafa atlayip ön kapidan çikiyor. Bu kisinin yakalanmasi için sikayetçi oldum ve bir an önce yakalanmasini istiyorum" dedi.
Bursa'da Yolcu Gibi Bindigi Minibüste Böyle Hirsizlik Yapti
Bursa’da bindigi yolcu minibüsünde arka koltuga saklanan kimligi belirsiz kisi, soförün araci son durakta park etmesinin ardindan saklandigi yerden çikarak, 500 lirayi aldi. O anlar minibüsün güvenlik kamerasina anbean yansidi.



















