Bursa Merkezli 4 İlde Hırsızlık Operasyonu

Akaryakıt ve oto hırsızlığı ile çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı.

Bursa merkezli 4 ilde yapılan operasyonlarda, akaryakıt ve oto hırsızlığı ile çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü hakkında tutuklama kararı verildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde, 'Araçların ve iş yerlerinin depolarından yapılan akaryakıt hırsızlığı suçlarının aydınlatılması' amacıyla kurulan özel bir ekip, temmuz 2015'ten bu yana sürdürülen teknik takip ve çalışmalar kapsamında operasyonlar düzenledi.

Operasyonlarda, Bursa'nın Kestel, Gemlik, Osmangazi, Yenişehir ve Nilüfer ile Kayseri'nin Develi ilçeleri ve Niğde'nin Değirmenli beldesi ve Aksaray'ın Taşpınar Mahallesi'nde, akaryakıt ve oto hırsızlığının yanı sıra çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla toplam 7 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilere ait ev, araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, tabanca, 500 litre akaryakıt, akaryakıt naklinde kullanılan dinamo düzeneği ve hortumları el geçirildi, hırsızlık olaylarında kullanıldığı değerlendirilen otomobil ve 2 minibüse el konuldu.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile