Bursa'ya Renk Katmaya Hazir Misiniz?

Bursa'ya Renk Katmaya Hazir Misiniz?

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan ‘Sprey seni çagiriyor. Sehrine renk kat’ sloganiyla düzenlenen Grafiti Senligi, grafiti meraklilarini Bursa Hayvanat Bahçesi otoparkinda bulusturuyor.

Bursa’da trafo binalari, istinat duvarlari ve köprülü kavsaklari ‘bir tuval gibi kullanip’ sanat eserine dönüstüren Büyüksehir Belediyesi, simdi de çok renkli bir senlige imza atiyor. Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi Kent Estetigi Sube Müdürlügü tarafindan ‘Sprey seni çagiriyor. Sehrine renk kat’ sloganiyla Grafiti Senligi organize ediliyor. Bursa Hayvanat Bahçesi otoparki duvarlarinin senlik çerçevesinde çok renkli bir sanat eserine dönüsmesi bekleniyor. Profesyonel grafiti sanatçilarinin yani sira sehrine renk katmak isteyen herkese açik olacak senlik, 23 Ekim Pazar günü gerçeklestirilecek.

Grafiti sanatçilarinin ‘özel sprey boyalariyla’ muhtesem yeteneklerini sergileyecegi senlik süresince, grafiti çiziminin yani sira vatandaslarin keyifle zaman geçirebilmesi için sokak sanatçilari tarafindan gün boyu mini konserler düzenlenecek. Katilimcilarin etkinlikte kullanacagi sprey, boya ve benzeri tüm malzemeler Büyüksehir Belediyesi tarafindan karsilanacak. Sabah saat 09.00’dan aksam saat 18.00’a kadar sürecek ve katilimin ücretsiz olacagi senlik, Bursalilara renkli ve eglenceli bir hafta sonu yasatacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile