Bursaspor taraftarına İngiliz övgüsü

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Manchester United'a Old Trafford'da 1-0 yenilen Bursaspor, taraftarlarıyla İngiliz basınından övgü aldı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Manchester United'a Old Trafford'da 1-0 yenilen Bursaspor, taraftarlarıyla İngiliz basınından övgü aldı. İngiliz medyası, Şampiyonlar Ligi'nin ligin en sıradan maçı olarak değerlendirdikleri United-Bursaspor mücadelesinde Wayne Rooney'in oynamamasına vurgu yaptı.

BBC, maçla ilgili haberinde "Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne Bursaspor karşısında görülmeye değer olmayan bir zafer kaydeden Manchester United, 90 dakika süresince Wayne Rooney'i unuttu" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un sadece bir tehlikeli pozisyon ürettiğini ancak taraftarlarının koro halinde sürekli tezahüratta bulunduğuna dikkat çeken BBC, United'ın daha çok iç sorunlarla çalkalandığını, ancak bu meselelerin takımı maçta olumsuz etkilemediğini yazdı.

The Times, Manchester United'ın tutuk ve göz doldurmayan bir oyun ortaya koyduğu yorumunu yaptı.

Rooney'siz oynayan İngiliz takımının cılız bir oyun sergilediğine dikkat çeken gazete, Bursaspor'un maça denge getirmek için çabaladığını ve maç boyuncu sadece bir kere tehlike yarattığını yazdı.

Gazetenin haberinde ayrıca, Manchester United'ın Rooney olmadığı zaman oluşacak boşluğu kapatmak için bir hayli zorlanacağına işaret etti.

SKY News televizyonu, " Nani, Manchester United'in sinirlerini yatıştırdı" şeklindeki duyurduğu haberde, maçın önemli pozisyonlarını ve golünü detaylıca aktardı ve Bursaspor'un ikinci yarıya hayallerini gerçekleştirmek için çıktığını, ancak bu şansını iyi değerlendiremediğini ifade etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile