Büyükkiliç; Baskanlarla Büyüksehir'de Bir Araya Geldi

Büyükkiliç; Baskanlarla Büyüksehir'de Bir Araya Geldi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediye baskanlari ile birlikte Büyüksehir Belediyesi’nde istisare ve degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Kayseri’de yerel yönetim hizmetlerini etkin sekilde sürdürebilmek amaciyla istisarelerde bulunmaya önem veren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ortak akil ve uyum kültürü ile çalismalarini sürdürmeye araliksiz devam ediyor.

Bu kapsamda Baskan Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi’nde AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin ile bir araya geldi.

Toplantida, merkez ve ilçelerde yapilan, yapimi devam eden ve programa alinan yatirimlar ile sehrin gelecegine yönelik projeler görüsüldü.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, baskanlik makaminda gerçeklesen toplanti ile ilgili yaptigi degerlendirmede, “Birlik, beraberlik, dayanisma halinde, merkez ile kirsal mahallelerin esit gelismesi dogrultusunda topyekûn hizmet gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Istisareye çok önem verdiklerini belirten Baskan Büyükkiliç, “AK Parti Il Baskanimiz Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Baskanimiz Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskanimiz Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Baskanimiz Mustafa Yalçin ile birlikte Büyüksehir Belediyemizde gerçeklestirdigimiz toplantida birlikte yapacagimiz çalismalarla ilgili istisare ve degerlendirmelerde bulunduk” diye konustu.

Büyükkiliç, Kayseri Büyüksehir Belediyesi olarak hedeflerine kararlilik, özveri, samimiyet, cesaret ve gayretle sarildiklarini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile