Büyükkiliç'tan Oda Baskanlari Ve Yönetimleriyle Istisare

Büyükkiliç'tan Oda Baskanlari Ve Yönetimleriyle Istisare

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Makina Mühendisleri Odasi Sube Baskani Süleyman Varol ve TMMOB Il Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile Kayseri Otobüsçüler Esnafi Odasi Baskani Hayrullah Sahin ve beraberindeki heyeti misafir ederek, ayri ayri istisarelerde bulundu.

Kadim kent Kayseri’yi her alanda daha güçlü sekilde yarinlara tasimak için yerel yönetim hizmetlerini ortak akilla etkin ve kaliteli bir sekilde sürdürmeye özen gösteren Baskan Büyükkiliç, bu dogrultuda kamu kurum, kuruluslari ve Sivil Toplum Kuruluslari ile sürekli istisare halinde olmaya özen gösteriyor.

Bu kapsamda Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Makina Mühendisleri Odasi Sube Baskani Süleyman Varol ve TMMOB Il Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile Kayseri Otobüsçüler Esnafi Odasi Baskani Hayrullah Sahin ve beraberindeki heyeti ayri ayri kabul etti.

Misafirleri ile yakindan ilgilenen Baskan Büyükkiliç, heyetler ile kentin kalkinmasina katki sunacak hizmetlere dair istisarelerde de bulundu.

Büyükkiliç, Baskanlik Toplanti Salonu ve makamda gerçeklesen ziyaretlerden duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Kayseri Makina Mühendisleri Odasi Sube Baskani Süleyman Varol ve TMMOB Il Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile Kayseri Otobüsçüler Esnafi Odasi Baskani Hayrullah Sahin ve beraberindeki heyet, belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayi her birine ayri ayri tesekkür eder, çalismalarinda basarilar dilerim” diye konustu.

Kayseri Makina Mühendisleri Odasi Sube Baskani Süleyman Varol ve TMMOB Il Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile Kayseri Otobüsçüler Esnafi Odasi Baskani Hayrullah Sahin ve heyeti de misafirperverligi ve kente olan hizmetlerinden dolayi Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile