Büyükşehir Filosu Güçlendi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alınan 3 yeni iş makinesiyle araç filosunu daha da güçlendirdiklerini söyledi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi‘nin Yunuseli‘deki Fen İşleri Daire Başkanlığı şantiyesine getirilen iş makinelerini yerinde inceledi. Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Korucu‘dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa‘nın daha yaşanabilir hale gelmesi amacıyla faaliyetlerimizi tüm bölgelerde sürdürüyoruz. İhaleyle gerçekleştirdiğimiz müteahhitlik faaliyetlerimizin dışında kendi ekip, ekipmanımız ve kendi kadrolarımızla da günlük hizmetlerimizi yerine getiriyor, Bursa‘nın eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eksikliği hissedilen alanlarda yenilikler yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, "Tüm birimlerimizi güçlendiriyoruz. Eksiklikleri gözden geçirip Büyükşehir Belediyesi‘nin tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde daha güzel faaliyet vermesiyle ilgili, gerek kadrolarımızın gerekse makine parkının güçlendirilmesi konusuna yöneliyoruz. Donanımlı bir belediye olma konusunda İtfaiye‘den Fen İşleri‘ne kadar yoğun bir yatırım gerçekleştiriyoruz. En güzel hizmeti en kısa sürede, en az kaynakla hayata geçirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

İŞ MAKİNESİ SAYISI 62‘YE YÜKSELDİ

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi‘nin makine parkına donanımlı araçların eklendiğini de ifade ederek, "İş makinelerimize paletli eksklavatör, silindir ve grayder gibi donanımlı araçları ilave ettik. Bu sayede Büyükşehir Belediyesi makine parkındaki iş makinesi sayısı 62‘ye ulaştı. Her türlü hizmete yetişebilecek makinelere sahibiz. Büyükşehir işbaşında" dedi.

Eksikliği görülen alanların daha donanımlı hale geleceğini de tekrarlayan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi‘nin Bursa‘ya en güzel hizmeti, yerinde ve zamanında ulaştıran verimli bir belediye olması için çalıştıklarını vurguladı. Başkan Altepe, daha sonra personelle sohbet etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile