Büyüksehir Spor A.S'den Yaz Dönemi Spor Okullari Dönem Sonu Etkinligi

Büyüksehir Spor A.S'den Yaz Dönemi Spor Okullari Dönem Sonu Etkinligi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan yaz aylarinda 3 dönem halinde hizmet verilen Yaz Dönemi Spor Okullari Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde görkemli bir dönem sonu etkinligine hazirlaniyor. Spor A.S., 31 Agustos 2024 Cumartesi saat 17.30’da Yaz Dönemi Spor Okullari Dönem Sonu Etkinligi düzenleyecek.

Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi, ‘2024 Yili Avrupa Spor Sehri’ Kayseri’de uzman kadrosu ve dünya standartlarinda modern tesisleri ile yediden yetmise tüm vatandaslara yönelik spor hizmetlerini etkin bir sekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda, yilin her döneminde birçok spor dalinda, çesitli yas gruplarina Spor Okullari ile hizmet veren Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. özellikle ögrenciler için oldukça verimli geçen 3 dönemlik Yaz Dönemi Spor Okullari’ni basarili bir sekilde tamamladi.

Spor A.S. her yaz döneminde oldugu gibi bu Yaz Dönemi Spor Okullari kapanisinda da görkemli bir dönem sonu etkinligine imza atmaya hazirlaniyor.

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde düzenlenecek Yaz Dönemi Spor Okullari Dönem Sonu Etkinligi spor, oyun ve eglence dolu içerigi ile tüm ögrenci ve velileri bekliyor.

31 Agustos 2024 Cumartesi saat 17.30’da Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi Küçük Etkinlik Alani’nda düzenlenecek Spor A.S. Yaz Dönemi Spor Okullari Dönem Sonu Etkinligi sisme oyun alanlari, ahsap oyun alanlari, çocuk danslari, canli müzik ve brans gösterileri ile rengarenk bir içerigi ücretsiz sekilde katilimcilarla bulusturacak.

Program sonunda sertifika dagitimi yapilacak etkinlige katilim www.sporaskayseri.com.tr adresinden rezervasyon yoluyla yapilabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile