Canik Zabitasindan Nokta Denetim

Canik Zabitasindan Nokta Denetim

Canik Belediyesi zabita ekipleri ilçede faaliyet gösteren market ve pazarlarda denetim gerçeklestirdi.

Zabita müdürlügü ekipleri ilçe genelinde denetimlerine hiz kesmeden devam ediyor. Ilçede faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde, semt pazarlarinda hijyen, reyon ve kasa fiyatlandirmalari, son tüketim tarihi ve ürün gramajlari denetleyen zabita ekipleri, vatandaslardan gelen ihbarlar üzerine aninda gerekli kontrolleri gerçeklestiriyor.

Vatandaslar tarafindan gelen ihbarlar dogrultusunda aninda kontrollerin gerçeklestigini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Zabita ekiplerimizle ilçemizde vatandaslarimizin saglikli ortamlarda güvenli bir sekilde alisveris yapabilmesi adina denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ilçemizde faaliyet gösteren tüm marketlerde ve semt pazarlarinda hijyen, gramaj kontrolü, reyon ve kasa fiyatlandirmalarini denetliyoruz. Genel denetlemelerimizle birlikte vatandaslarimiz tarafindan bizlere iletilen ihbarlar dogrultusunda söz konusu isletmelerde aninda kontrollerimizi gerçeklestiriyoruz” dedi.



“Müsaade etmeyecegiz”

Ilçede denetimlerin siki bir sekilde devam edecegini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde haksiz fiyat artisina, stokçuluga, hijyen kosullarina uymayan, uygunsuz ortamlarda üretim yaparak halkimizin sagligini tehdit edenlere asla müsaade etmeyecegiz. Vatandaslarimizin herhangi bir magduriyet yasamamasi adina bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da denetimlerimize siki bir sekilde devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile