Canikli Kadinlarin El Emegi Göz Nuru Eserleri Görücüye Çikti

Canikli Kadinlarin El Emegi Göz Nuru Eserleri Görücüye Çikti

Canik Belediyesi Hanim Konaklari Sergisi’nin açilisini gerçeklestiren Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçedeki kadinlari sertifikali mesleki egitimlerle bulusturmaya devam ettiklerini söyledi.

Canik Belediyesi Hanim Konaklari Sergisi bir AVM’de açildi. Kursiyerlerin hazirladiklari el emegi göz nuru ürünler ziyaretçilerden tam not aldi. Serginin açilisinda konusan Baskan Sandikçi, Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda egitim alan kursiyerlere uygulamali egitim verdiklerini belirterek, “Hanim kardeslerimizin meslek sahibi olmalarina yönelik gerçeklestirdigimiz çalismalarla kadin istihdaminda öncü olmaya devam ediyoruz. Canik Belediyesi Hanim Konaklarimizda yer alan atölyelerimizde, teorik ve uygulamali olarak egitimlerimizi gerçeklestiriyoruz. Hanim kardeslerimizi nitelikli personeller olarak is hayatina kazandiriyoruz. Tüm kurslarimiz ücretsiz olmakla birlikte, kursiyerlerimizin egitim materyallerini de karsiliyoruz” dedi.



Mesleki istihdama katki

Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda kadinlara yönelik seminer, konferans ve birçok aktivite gerçeklestirdiklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçedeki kadinlarin mesleki egitimlere ve programlara yogun bir ilgiyle katildiklarini söyledi.

Canik Belediyesi Hanim Konaklari Sergisi açilis programina ayrica, Canik Ilçe Milli Egitim Müdürü Zahit Köseoglu, usta ögreticiler, kursiyerler ve vatandaslar katildi.

25 farkli mesleki egitim kapsaminda hazirlanan ürünlerin sergilendigi Canik Belediyesi Hanim Konaklari Sergisi 26 Mayis’a kadar açik kalacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile