Çatisma Ortasinda Kalan Vali Kizilkaya Açiklamasi 'Güvenlik Güçlerimizin Kisa Sürede Olaya Müdahale Imkani Olmustur'

Çatisma Ortasinda Kalan Vali Kizilkaya Açiklamasi 'Güvenlik Güçlerimizin Kisa Sürede Olaya Müdahale Imkani Olmustur'

Siirt Valisi Kemal Kizilkaya, "Husumet bulunan dünür iki aile arasinda silahli kavga olayi meydana gelmistir. Olay esnasinda bizim de bir taziye vesilesiyle ayni noktada olmamiz hasebiyle güvenlik güçlerimizin kisa sürede olaya müdahale imkani olmustur. Bu olayda 2 vatandasimiz yaralanmistir" dedi.

15 Temmuz Meydani Fethi Serin Camii önünde iki grup arasinda arasinda yasanan silahli çatismada olayin ortasinda kalan Vali Kemal Kizilkaya, 15 Temmuz Demokrasi Meydani Fethi Serin Camii, önünde bugün saat 17.00 sularinda aralarinda daha önceden husumet bulunan dünür iki aile arasinda silahli kavga olayi meydana geldigini söyledi.



"Olay esnasinda bizim de bir taziye vesilesiyle ayni noktada olmamiz hasebiyle güvenlik güçlerimizin kisa sürede olaya müdahale imkani olmustur" diyen Vali Kizilkaya, "Bu olayda 2 vatandasimiz yaralanmistir. Yaralilarin hayati durumu olmadigi bize intikal eden bilgiler arasindadir. Olaya karisanlar, güvenlik güçlerimiz tarafindan tamami yakalanmistir. Konu hakkinda detayli adli ve idari sorusturma yürütülmektedir. Detayli bir sekilde yürütülen bu sorusturmanin neticesi yine kamuoyumuzda paylasilacaktir. Bunun haricinde ifade edilen bilgileri de itimat edilmemesi kamuoyuna saygiyla duyurulur’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile