Çavdarhisar Devlet Hastanesi Yeni Binasina Tasindi

Çavdarhisar Devlet Hastanesi Yeni Binasina Tasindi

Kütahya Valisi Ali Çelik’in önderliginde Milli Egitim Müdürlügü ile yapilan protokol çerçevesinde Saglik Müdürlügüne tahsis edilen binaya tasinan Çavdarhisar Ilçe Devlet Hastanesi’nin, yeni hizmet binasi tamamlanincaya kadar vatandaslara kesintisiz saglik hizmeti sunmaya devam ettigi bildirildi.

Kütahya Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, Müdürlük yöneticileri ile birlikte tasinma islemi tamamlanan ve hizmete devam eden Çavdarhisar Devlet Hastanesini ziyaret ederek hizmetlerin durumu hakkinda bilgi aldi. Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik talimatlarini yineledi.

Aile Sagligi Merkezi, Toplum Sagligi Merkezi ve Acil Saglik Hizmetleri Istasyonunun bir arada bulundugu saglik tesisinde çalisan personel ile bir araya gelerek sohbet eden Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, personele özverili çalismalarindan dolayi tesekkür ederek kolayliklar diledi. Tedavi gören hastalarin durumlari hakkinda bilgi alarak geçmis olsun dileklerini iletti.

Yapilan ziyarete Saglik Müdürlügü yöneticileri, Halk Sagligi Hizmetleri Baskan Yardimcisi Dr. Mehmet Ertan Akça, Destek Hizmetleri Baskani Mehmet Essiz eslik ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile