Çaycuma Ak Parti'den Başkan Gülşen’e Ziyaret

Çaycuma Ak Parti'den Başkan Gülşen’e Ziyaret

AK Parti Çaycuma ilçe başkanlığına atanan Av. Vedat Emeksiz ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, "Belediye Başkanımız Mithat Gülşen en başarılı belediye başkanlarımızdan biridir. Sadece Zonguldak’ın değil ülkemizin en başarılı belediye başkanlarından biriyle çalışıyoruz. İlçe teşkilatı olarak elimiz bu açıdan çok güçlüdür. Belediye ile ilgili yoğun bir çalışma yapmamıza gerek yok. Başkanımız çalışmaları yapıyor. Biz her ne kadar genç bir ekipte olsak başkanımızın hızına yetişmekte kendimizi yeterli görmüyoruz. Başkan'ımıza ayak uydurmaya çalışacağız. Yönetimi oluştururken de bir düsturumuz vardı. Belediyemize destek olan ilçe teşkilatının ötesinde başkanımızın çalışmalarına engel olmayan ilçe teşkilatı oluşturmaya çabası içerisindeydik. Şu anki teşkilatımız bu doğrultuda bir teşkilattır. Belediye başkanımızın çalışmalarını bilen bölgedeki önemini bir teşkilattır. “ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, “Yeni oluşan çok değerli AK Parti'mizin değerli başkanı Vedat Emeksiz ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Bir görev değişikliği çerçevesi içerisinde ilçemize hizmetlerimiz ülkemizdeki Ak Parti belediyecilik anlayışı devletimizin yerel anlamdaki ve genel anlamdaki hizmetleri ile beraber şantiye noktasına gelmiş vaziyettedir. Siyasilerimizin bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı ben teşekkür ediyorum. Yeni oluşan Ak Parti ilçe yönetimine başarılar diliyorum kendilerini kutluyorum.” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile