Çektikleri Video Ile Köylerine Oyun Parki Isteyen Çocuklarin Istegi Yerine Geldi

Çektikleri Video Ile Köylerine Oyun Parki Isteyen Çocuklarin Istegi Yerine Geldi

Çektikleri video ile belediye baskanindan oyun parki isteyen Direkli köyü çocuklarinin sesini duyan Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in talimati ile, Direkli köyüne oyun parki kuruldu.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, köy, belde ve ilçelerden gelen talepleri geri çevirmiyor, imkanlar ölçüsünde her talebe olumlu yanit veriyor. Çocuklar konusunda da hassas olan Baskan Basdegirmen, Direkli köyündeki çocuklarin talebine kayitsiz kalmadi. Direkli köyünde video çeken çocuklar, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’den çocuk oyun parki istediklerini belirttiler. Çocuklar videoda, “Biz Direkli köyü çocuklariyiz. Sükrü baskanimiz bizim parkimiz yok, biz park istiyoruz” dediler. Baskan Basdegirmen bu talep üzerine hemen talimat vererek, çocuklarin istegini yerine getirdi.

Çocuklardan baskana tesekkür

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri Direkli köyüne giderek, çocuk oyun parkini kurdu. Direkli Köyü Muhtari Hasan Erkek, çocuklarin Baskan Basdegirmen’den oyun parki talebi oldugunu, bu talebinde hemen yerine getirildigini söyledi.

Erkek, “Çocuklarin sesini hemen duydugu için belediye baskanimiza tesekkür ediyorum. Çocuklarimiz oyun parkinda oynamaya basladilar. Baskanimiz asfalt ve kilit parke tasi konusunda da destek veriyor. Köyümüz sanki Isparta’nin bir mahallesi gibi belediyeden destek görüyor. Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen’e tesekkür ediyorum” dedi.

Çocuklar da köylerine oyun parki kurulmasindan dolayi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile