Cemar, Riyad'da Düzenlenen Fuara Katildi

Cemar, Riyad'da Düzenlenen Fuara Katildi

Ulasim, enerji ve turizm basta olmak üzere gündeminde yüksek bütçeli yatirimlar ve sayisiz mega insaat projeleri bulunan Suudi Arabistan’in baskenti Riyad’da düzenlenen ‘Big 5 Construct Saudi Yapi ve Insaat Fuari’na Manisa’nin Kula ilçesinde faaliyet gösteren Cemar Traverten & Mermer de katildi.

Kula’dan dünyanin dört bir yanina yaptiklari ihracat ve ülke ekonomisine sagladigi katkilarla sektörün öncüsü haline gelen Cemar Traverten & Mermer, Suudi Arabistan’in baskenti Riyad’da düzenlenen ’Big 5 Construct Saudi Yapi ve Insaat Fuari’na katildi.

Dünya genelindeki sektörün öncülerini bir araya getiren fuara bizzat katilan Cemar Traverten & Mermer Genel Müdürü Yusuf Yalçin, katilimcilarla sohbet edip firmanin ürettigi ürünlerin tanitimina katki sagladi. Kula’nin dünyaya tanitilmasinda da öncü olan Cemar Mermer ve Traverten, fuarda temsil gücünü en iyi sekilde kullandi.

Fuar ve Suudi Arabistan hakkinda konusan Cemar Traverten & Mermer Genel Müdürü Yusuf Yalçin, “Daha önce ziyaretçi ve is görüsmeleri ile ilgili gelmis oldugumuz Suudi Arabistan’a ilk defa fuar katilimcisi olarak da gelmis bulunmaktan mutluyuz. Suudi Arabistan ve Riyad konusunda farkli düsüncelerimiz ve stratejimiz olmasi dolayisiyla bu fuar tecrübesini yasamamiz faydali oldu. Ayrica basta bu fuar olmak üzere bütün fuarlarda ve benzeri organizasyonlarda sadece ülkemizi degil ayni zamanda Manisa’mizi ve Kula’mizi da temsil etmekten gurur duyuyoruz. Fuar için gelmis olmamiza ragmen Riyad sehrinde bir dizi görüsme ve ziyaretlerde bulunarak bir taraftan arastirma ve tanitim diger taraftan da yeni is baglantilari kurmaktan memnun ve mutluyuz. Fuara ihracat müdürümüz Saley Ari Mamadu ve Ortadogu pazar sorumlusu Abdullaye Zakari ile birlikte katilmis olmamiz farkli düsüncelerimize ve amacimiza da katki saglamis oldu. Buradan bütün dostlarimiza selam ve muhabbetlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile