Cep Telefonuyla Baslayan Merakla 22 Yasinda Kendi Is Yerini Kurdu

Cep Telefonuyla Baslayan Merakla 22 Yasinda Kendi Is Yerini Kurdu

Hatay’in Samandag ilçesinde yasayan 22 yasindaki afetzede Daren Belli, cep telefonuyla baslayan fotograf merakini gelistirerek, kendi is yerini açip fotografçilik yapmaya basladi.

Samandag ilçesinde yasayan 22 yasindaki Daren Belli’nin fotograf meraki küçük yaslarda basladi.

Ilk baslarda cep telefonuyla fotograflar çeken genç kiz, merakini fotograf makinesi alarak sürdürdü. Zamanla fotograf çekerek mutlu oldugunu anlayan Belli, depremin ardindan tüm olumsuzluklara ragmen kendi is yerini açarak fotograf stüdyosunu kurdu. Genç yasina ragmen olumsuzluklari asan Belli, kendi mücadelesini vermenin mutlulugunu yasiyor.

Fotograf tutkusundan ve ilerleyen süreçte yasananlardan bahseden Daren Belli, ‘’Fotograf tutkum gözlem ile basladi insanlari gözlemlemeyi çok seviyordum ve daha sonrasinda bunu telefon ile fotograflamaya basladim. Lisede grafik tasarim ve fotograf okudum aslinda mimar olmak istiyordum sonra okul yillarimda stajimi bir fotograf stüdyosunda yaptim yaptigim çalismalardan sonra büyük bir tutku haline geldi ve daha sonrasinda fotografçi olmaya karar verdim ve bu meslege asik oldum. Okulum bittikten sonra ofis kurmayi düsündüm öncelikle kimse bunu yapabilecegimi düsünmedi ama ben bir an olsun vazgeçmedim. Fotograf stüdyosu açmaya karar verdigim zaman bir arastirma yapmaya karar verdim ve ekipmanlarima o sekilde izledim. Pandemi yasandiginda kapanmamiza ragmen o zaman da asla vazgeçmedim sonraki süreçte asrin felaketi oldu ve hepimizi çok derinden yaraladi. Yikilmadik yeniden ayaga kalkmaya ve kendi islerimizi, tekrar kurmaya karar verdik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile