Cezaevinden Yeni Çikip Araçlarin Camini Kirarak Hirsizlik Yapan Kardesler Yakalandi

Cezaevinden Yeni Çikip Araçlarin Camini Kirarak Hirsizlik Yapan Kardesler Yakalandi

Samsun’da cezaevinden yeni çikan ve park halindeki 4 ayri aracin camini kirarak 55 bin liralik ziynet esyasi ve para çaldiklari iddia edilen 2 kardes polis tarafindan gözaltina alindi.

Olay, Samsun’un Atakum ve Ilkadim ilçelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki 4 ayri aracin camlari kirilarak içindeki çantalarda bulunan yaklasik 55 bin liralik ziynet esyasi ve para ile diger malzemeler çalindi. Samsun Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, olayla ilgili 14 yil Samsun Kapali Cezaevinde yattiktan sonra denetimli serbestlik kapsaminda cezaevinden yeni çikan S.A. ile Malatya Yariaçik Cezaevinden izinli olarak çikan kardesi E.A.’yi yakalayarak gözaltina aldi.

Samsun Adliyesine sevk edilen S.A. ve E.A. adli kardesler, savciya ifade verdikten sonra tutuklanmalari talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildiler. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.A. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderilirken, E.A. ise mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile