CHP Antalya Milletvekilinden Devrek CHP’ye Nezaket Ziyareti

CHP Antalya Milletvekilinden Devrek CHP’ye Nezaket Ziyareti

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar Devrek CHP İlçe teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP 24. Dönem Antalya Milletvekili Gürkut Acar Zonguldak’ın Devrek ilçesi CHP teşkilatına nezaket ziyaretinde bulunarak çeşitli konularda partililerle bilgi alışverişinde bulundu.

Devrek parti binasında kalabalık bir partili topluluğuna hitap eden Acar,” AK Parti iktidarı ustalık döneminde halkımızın kendisine dört elle sarıldığına inanarak Türkiye Cumhuriyetinin temellerini iyice oymaya başlamış ve resmi dairelerin tabelalarında yazılı olan TC ibaresini kaldırarak sanki Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti ortadan kalkmış, bitmiş Cumhuriyetin adı değişmiş gibi bir izlenim var. Bildiğiniz gibi milli bayramlar artık kutlanmıyor özellikle çelenk koyma törenlerinde büyük arbedeler yaşandı bundan sonrada bu arbedeler yaşanmaya devam edecektir.

29 Ekim’de ulusa gelmiş milyonlarca kişinin içerisinde ben de vardım. Sanki bayram değil de büyük bir rezalet yaşadık. Cumhuriyeti yıktığını düşünen bir iktidarla karşı karşıyayız. Ve bunlara devam ediyorlar. Doğu Anadolu Bölgesi’nde Jandarma Asayiş Kolordusu var. Bu kolordu kaldırılıyor. Asayişi sağlayacak ordunun Van’dan çekilmesi çok ilginçtir. Kolordu oradan çekilirken ilk defa Türk askerinin şehit olduğu 15 Ağustos’u da bayram ilan etmeye çalışıyorlar. Ulusal bayramları bizim kutlamamız yasak, ama orada PKK’nın bayram ilan ettiği yerlerde bayram kutlamaları serbest oluyor.

24.dönemde milletvekili olmak öyle çok şanslı bir şey değil. Dilerim ki bu halk bu seçimlerde bir defaya mahsus bütün diğer partiler Cumhuriyet Halk Partisi’nde emanet de olsa oylarını vererek Cumhuriyet Halk Partisi’ni büyük bir başarıya ulaştırırlar ve AK Parti buradan çok ciddi bir şekilde yara alarak çıkarsa emin olun ki Türkiye yeniden onarılır. Demokrasi yeniden inşa edilir. Bozulmuş olan yargı düzeni yeniden kurulur ve AK Parti iktidarı bir daha gelmemek üzere tarihin çöplüğüne gider. Laiklik olmayan yerde kavgalar olur. Kavgalar için gerekli olan zemini AK Parti iktidarı hazırlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi kesinlikle ayaktadır. Türkiye’nin demokratik alt yapısını yeniden oluşturacaktır. Türkiye’de bu gidiş bir faşizm gidişidir. Artık bu gidişe dur demek halkımızın önümüzdeki seçimlerdeki tercihlerine bağlıdır” dedi.

Düzenlenen nezaket ziyaretinde; CHP Devrek Belediye Başkan aday adayı Songül Malkoç, CHP Devrek Belediye aday adayı Şeref Aydınlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile