Chp Başkan Adayı Sungur Turan Mal Varlığını Açıkladı

Chp Başkan Adayı Sungur Turan Mal Varlığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan, kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy ve Saadet Partisi Bilecik Belediye Başkan adayı Mehmet Turgut’un mal varlığını açıklamasının ardından CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan da kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı.

Sungur Turan’ın mal varlığı; "Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde bir villa, Tevfikbey Caddesi'nde 5 adet daire, Simit Sarayı Bilecik Şubesi'nin yarı hissesi ve aynı binada 3 daire, Çakırpınar yolunda 13,5 dönüm tarla, Antalya Kemer Yapı kooperatif hissesi, 10 bin TL nakit para, 104 bin TL alacak çeki, 40 bin TL nakit alacağı borç, Bilecik Ortak Sağlık Merkezi'nin yüzde 17 hissesi" olarak açıklandı. Sungur Turan’ın eşinin ise; Tevfikbey Caddesi'nde bir dükkan ve eczane, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde bir ev, Pelitözü’nde 6 dönümlük tarla, Pelitözü’nde 17 dönümlük imara açık arsa, TOKİ-Mergül sitesinde bir daire, Ankara’da bir daire, Koza Sitesi Kooperatifi'nde bir daire, 2012 model araç, 2 adet bilezik, 70 bin TL nakit parasının bulunduğu belirtildi. Sungur Turan’ın oğlunun İstanbul Şişli’de bir dairesi, kızının ise 2012 model aracı olduğu açıklandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile