CHP'de 89'uncu Yıldönümü Etkinlikleri

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, partilerinin 89'uncu kuruluş yıldönümünü ''Demokrasi Şöleni'' adıyla coşku içinde kutlayacaklarını bildirdi.

Kök, yaptığı yazılı açıklamada, CHP'nin kuruluşunun 89'uncu yıldönümünün 6-9 Eylül tarihleri arasında kutlanacağını belirtti.

Kutlamalara tüm ilçelerin de katılımının sağlanacağını ifade eden Kök, Manavgat'ta ve Kumluca'da konserler düzenleneceğini bildirdi.

Etkinlikler kapsamında yarın saat 19.00'da halkın katılımıyla parti binası önünde Cam Piramit'e meşalelerle ''Aydınlanma Yürüyüşü düzenleneceğini ve ve ardından Karatepe Stadyumu'nda İlkay Akkaya ile Erdal Güney tarafından konser verileceğini kaydeden Kök, 9 Eylül'de ise Fikri Sağlar ve Enver Aysever'in katılımıyla AKM Aspendos Salonu'nda söyleşi düzenleneceğini, Konyaaltı Açıkhava tiyatrosu'nda da Yolcu Bilgiç, Oğuz Aksaç ve Ezginin Günlüğü konserlerinin verileceğini belirtti.

Etkinliklere tüm Antalyalıların davetli olduğuna işaret eden Kök, ''Kuruluş coşkumuzu halkımızla yaşamak, güzel bir etkinlik organizasyonu ortaya koymak için titiz bir çalışma yürüttük. Batısından doğusuna tüm Antalyalılara partimizin kuruluş coşkusunu yaşayabilmeleri, coşkuya ortak olabilmeleri adına ilk kez doğu ve batı bölgesinde iki ilçemizde de etkinlik koyduk'' diye konuştu.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Hatice Özdemir
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile