CHP Genel Baskani Özgür Özel, Manisa'da Ziyaretlerde Bulundu

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Manisa'da Ziyaretlerde Bulundu

Kurban Bayrami’ni memleketi Manisa’da geçiren CHP Genel Baskani Özgür Özel, bayram namazini kildiktan sonra sehitlik, ardindan mezarlik ziyareti yaparak Manisa Ticaret Borsasi Canli Hayvan Borsasi’ni ve Manisa Valisi Enver Ünlü’yü ziyaret etti.

Kurban Bayrami dolayisiyla memleketi Manisa’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, Hatuniye Camisi’nde bayram namazini kildiktan sonra Çatal Mezarligi’nda "Manisa Tarzani" lakapli, Istiklal Madalyasi sahibi Ahmet Bedevi’nin, yakinlarinin ve Manisali bazi siyasetçilerin kabirlerini ve sehitlikleri ziyaret etti. Mezar ziyaretinin ardindan Manisa Ticaret Borsasi Canli Hayvan Borsasi ve Manisa Büyüksehir Mezbahasi’ni ziyaret eden Özel, vatandaslarla bayramlasarak bol bol fotograf çektirdi. Özel daha sonra Manisa Valisi Enver Ünlü ile bayramlasmak için Manisa Valiligine geçti.

Vali Ünlü tarafindan valilik girisinde karsilanan Özel’e Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek ve partililer de eslik etti.

Özel, resmi ve özellikle dini bayramlari memleketinde geçirmeye ve Manisalilarla bayramlasmaya büyük önem verdigini ancak dün Istanbul’da CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökçe Gökçen’in nikah törenine katilip nikah sahitligini yaptigini, bu nedenle dün Manisa Valiliginin resmi bayramlasma törenine katilamadigi için bayramlasmanin bugüne kaldigini söyledi.



Vali Enver Ünlü’nün bayramini kutlayan CHP Genel Baskani Özel, "Bütün kamu personelimiz adina, bütün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hizmet eden kim varsa onlar adina, bütün personelinizin bayramini kutluyoruz. Bütün hemsehrilerimizin sizin sahsinizda bayraminizi kutluyorum" dedi.

Vali Ünlü de CHP Genel Baskani Özgür Özel’in bayramini kutlayarak ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile