Karabük Valisi Nurullah Çakır'ı ziyaret ederek başladıkları Karabük gezisinde Çinli heyete Kardemir Karabükspor kulüp Başkanı Ferudun Tankut tarafından Karabükspor forması hediye edildi. Çin'in Qinhuangdao yerel hükümeti Vali Yardımcısı Ma Yufeng, Qinhuangdao Kalkınma ve Reform komisyonu Direktörü Xu Xianmin, Qinhuangdao Kalkınma bölgesi direktör yardımcısı Hao Fengbin, QINYE Yönetim Kurulu Başkanı Chen Xiaguang, Qinhuangdao Ticaret Odası Sekreteri Yan Shude, Qinhuangdao Tonglian New Materials Tenchnology Development Co. Ltd Yönetim Kurulu Başkanı Li Yongyi Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş'de kapsamlı bir gezi yaparak fabrika içersinde bulunan yüksek fırın ile ray ve profil haddehanelerini gezdi.
Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımıcısı Kamil Güleç, Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un da eşlik ettiği gezide Genel Müdür Demirel, Çin heyetine fabrika ile ilgili kapsamlı bir brifing verdi.
Heyet gezi sonrası Karabük'te mutlu ayrıldı.
Çin heyeti kentten ayrıldı
KARDEMİR A.Ş'de modernizasyon çalışmaları kapsamında 4 nolu yüksek fırın projesinde çalıştığı Çin'in Qınye firması ile Qinhuangdao eyelati politbüro yetkilileri 2 günlük Karabük ziyareti sona erdi.



















