Buldan'ın Gölbaşı ilçesinde 25 Temmuz 2014'te meydana gelen cinayet ve yaralama olayının zanlısı olarak aranan Turan Y'nin, o günden bu yana yakalanamaması üzerine olayda annesini yitiren 13 yaşındaki K.Y, cinayet zanlısı olarak aranan babasının yakalanması için bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden girişim başlattı.
Babasının fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından paylaşan K.Y, fotoğraflara "görenlerin polise bildirmesi rica olunur" notu düştü.
-Olay
Buldan'ın Gölbaşı Mahallesi'nde eşinden ayrı olarak ailesiyle yaşamaya başlayan Aylin Conker Y. (37), 25 Temmuz 2014'te kendisiyle görüşmek üzere gelen eşi Turan Y. (47) ile tartışmada vurularak öldürülmüş, olayda Aylin Conker Y'nin annesi Türkan (55) ile kardeşi Nail Conker de yaralanmıştı.
Olayın ardından kaçan Turan Y, o tarihten itibaren cinayet zanlısı olarak aranıyor.
Cinayet Zanlısı Babasının Yakalanmasını İstiyor
Buldan ilçesinde, annesini babasının işlediği cinayet sonucu yitiren 13 yaşındaki K.Y, olay yerinden kaçan cinayet zanlısı babasının yakalanması için bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden fotoğraflarını yayınladı.



















