Çirishane Spor Kulübü Lokali'nin Temeli Atildi

Çirishane Spor Kulübü Lokali'nin Temeli Atildi

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, seçimden önce verdigi sözleri yerine getirmeye basladi. Baskan Aydin, mazbatayi aldiginin 48’inci gününde ilk yatirimi olan spor lokali temelini atti.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Osmangazi ilçesini karis karis gezip sorunlari yerinde tespit eden Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, hizmet bekleyen mahallelerde yatirimlara basladi.

Çirishane Mahallesi sakinlerinin talebi dogrultusunda gençleri spora kazandirmak adina insa edilecek olan spor kulübü lokalinin temeli törenle atildi.

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin’in ev sahipliginde gerçeklesen temel atma törenine; CHP Bursa Il Baskani Nihat Yesiltas, CHP Osmangazi Ilçe Baskani Cengiz Çelikten, belediye baskan yardimcilari, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Çirishane Spor Lokali’nin temel atma töreni yogun bir katilimla gerçeklesti.

“136 mahallemizdeki ihtiyaçlari tespit ettik”

Seçim öncesi verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, “Bu mahallemize DAGDER Baskanligi ve milletvekilligi yaparken de defalarca geldik. Insallah bundan sonrada gelmeye devam edecegiz. Biz o dönemde buralari gezerken tespitler yaptik. Buradaki eski binanin yikilmis oldugunu çok önceden yapmis oldugumuz ziyarette gördük. Az ilerideki muhtarlik binasinin yukarisindaki bos alani da tespit ettik. Osmangazi’nin 136 mahallesinde nerede ne eksik ve ihtiyaç hepsini tespit ettik. Vatandaslarimizin talep ve ihtiyaçlarina göre hizmetlerimizi sürdürecegiz.” dedi.

“Mazbatayi aldigimizin 48’inci günü ilk temelimizi attik”

Mazbatayi almasinin üzerinden 48gün geçtigini belirten Baskan Aydin, “Henüz görevimizdeki iki ayi bile doldurmadan temel atma töreni gerçeklestiriyoruz. Insallah bu spor kulübü binamizi çok kisa sürede bitirip hizmete açacagiz.Seçimden önce özellikle amatör sporlara ve spor kulüplerine destek olacagiz demistik. Madde bagimliligi çok fazla arttigi için bu tür hizmetler hali saha, kulüp binasi ve spor alanlari çok önemli, bununda farkindayiz. Hiç vakit kaybetmeden temelleri atiyoruz. Insallah bir hafta sonra Hamitler Mahallesinde ilk kresimizin temelini atacagiz. Bir sonraki hafta halk lokantamizin açilisi olacak, sonraki hafta ise Genç Kafe’nin açilisini açilisini gerçeklestirecegiz. Daha sonraki hafta ise kadinlara özel jimnastik merkezinin açilisini yapacagiz”diyerek siradaki yatirimlarin müjdesini verdi.

Belediye olarak insan odakli hizmetler üretmeye önem verdiklerini kaydeden Aydin, “Vatandaslarimizdan toplanan vergilerin, yine vatandasimiza hizmet olarak dönmesi için bütün ekibimizle gece gündüz demeden çalisiyoruz, bundan sonrada çalismaya devam edecegiz. Temelini attigimiz Çirishane Spor Lokalinin hayirli olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

CHP Bursa Il Baskani Nihat Yesiltas da yaptigi konusmada, “Erkan Aydin Baskanimiz bugün burada CHP’li sosyal belediyecilik anlayisinin örnegini burada göstererek halka hizmet etme noktasinda bundan sonraki süreci nasil yönetilecegini ve nasil hizmet anlayisi olacagini ortaya koymus oldu. Bundan sonra Osmangazi her zamankinden çok farkli oldugunu göreceksiniz. Bugüne kadar yasanmamis ve hizmet alinmamis bütün noktalarda Osmangazi Belediyesi’nin bundan sonra eli degecek Osmangazi Belediyesi, halkla beraber bütün proje ve çalismalarin merkezine insani alan bir anlayisla Osmangazi’de herkes kendini mutlu ve huzurlu hissedecek” dedi.

CHP Osmangazi Ilçe Baskani Cengiz Çelikten de, “Belediye Baskanimiz Erkan Aydin’in 31 Mart seçimleri öncesi saha çalismalarinda söyledigi gibi her mahalleye dokunacagiz sözünün ilkini bugün ÇirishaneMahallesinde temel atma töreniyle baslatiyoruz. Bundan dolayi degerli baskanimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Çirishane Mahalle Muhtari Nedim Çapa ise Baskan Aydin’a tesekkür ederek, “Ben kendimi çok sansli hissediyorum. Seçimin üzerinden çok kisa zaman geçmesine ragmen ilk hizmeti mahallemizin almasi bizim için büyük mutluluk oldu. Böyle bir hizmeti mahallemize kazandiracagi için baskanimiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Çirishane Spor Lokali insaatinin temeline ilk beton döküldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile